במהלך השנים ניסיתי וטעמתי אבל אף פעם לא הצלחתי להחבר לקייל.
כל וריאציה שטעמתי, היתה לי פחות טעימה 🤷♀️
לאחרונה, חזר לי החשק לנסות שוב.
היום ניסיתי.
הכנתי לביבות ירוקות 💚
לביבות המורכבות מקייל, פטרוזיליה, תרד 🥬
מה שנקרא – ירוק לפנים 😀
יצאו לביבות של הצרחות 🤭✌
והנה המתכון:
צרור פטרוזיליה
צרור קייל מסולסל
צרור תרד
(כמובן שאפשר להחליף או להוסיף ירוקים כרצונכם וטעמכם -סלרי, כוסברה, בזיליקום, נענע..).
2 ביצים
מלח, פלפל
קמח שיבולת שועל מלא
5 שיני שום
1 בצל סגול
5-6 עגבניות מיובשות
לטחון את כל הירוקים, הבצל והשום במעבד מזון.
להעביר לקערה, להוסיף את הביצים והקמח ולתבל.
זהו.
על נייר אפייה מעט ספריי שמן,
ליצור לביבות, עוד מעט ספריי מעל
ולתנור שחומם מראש 🏵
200 מעלות, 20 דקות.