קינוחים
קינוחים
עוגת קרמבל תפוחים
תבנית עגולה
2 תפוחי פינק ליידי, פרוסים
מסודרים בתחתית.
מפזרים 2 כפות סוכר חום על התפוחים.
מפזרים חצי כפית קינמון עך התפוחים.
אפשרי לפזר גרד מקליפת לימון.
במעבד מזון:
100 גרם חמאה
1 ביצה
140 גרם קמח כוסמין מלא
100 גרם סוכר חום
חופן אגוזי מלך
להפעיל את מעבד המזון בפולסים, עד שנהיה גרגירים.
לפזר את הפירורים על התפוחים בתבנית.
להכניס לתנור, 170 מעלות, טורבו.

עוגיות בישקוטי מקמח כוסמין מלא
את המתכון הבסיסי מצאתי ברשת,
שיניתי, שידרגתי והבראתי אותו,
וזה מה שיצא עוגיות סוףףףףף
בקערת מיקסר עם וו לישה –
2 כוסות חד"פ שתיה חמה קמח כוסמין מלא
שקית אבקת אפייה
1/2 כוס סוכר חום
כפית תמצית וניל
2 ביצים
100 מ"ל שמן קנולה בכבישה קרה (אפשרי 100 גרם חמאה)
מעט מלח
בערך כוס של שקדים, חמוציות ללא סוכר ותמרים שקצצתי קטן קטן.
אופן ההכנה:
ללוש הכל במיקסר עד ליצירת בצק אחיד.
ללוש מעט עם הידיים ולחלק את הבצק לשניים.
כל חלק ללוש לגליל ולהניח בתבנית, על נייר אפייה.
להכניב לתנור, 180 מעלות לחצי שעה.
להוציא מהתנור. לחתוך לפרוסות את הגלילים ולהניח את העוגיות על הצד.
להכניס לתנור לעוד 15 דקות, על 160 מעלות.
# מי שרוצה עוגיות קטנות יותר, יכולה לחלק את הבצק לשלושה גלילים.
יוצא מ ע ד ן

דייסת קוואקר
בסיר קטן/קלחת:
כוס מים
חצי כוס חלב סויה ללא סוכר
כשרותח, מוסיפים:
3 כפות שיבולת שועל דקה
כף זרעי צ'יה
כף חמוציות ללא סוכר
מערבבים קצת ומעבירים לקערית
