כרוב מבושל

כרוב מבושל

מצרכים:בצל חתוך לרצועות
כרוב לבן חתוך לרצועות
2-3 עגבניות חתוכות לקוביות
3 כפות רסק עגבניות
מלח, פלפל, פפריקה
אופן ההכנה:

  1. בסיר רחב (סוטאז'), מעט שמן זית ומוסיפים את הבצל. משחימים מעט.
  2. מוסיפים את הכרוב לתוך הסיר ומערבבים עם הבצל.
  3. מבשלים בערך 10 דקות, עד שהכרוב מוריד מעט מהנפח שלו.
  4. מוסיפים את קוביות העגבניה ומערבבים היטב.
  5. מוסיפים את רסק העגבניות ומתבלים במלח, פלפל ופפריקה אדומה.
  6. מערבבים היטב. ומעבירים לאש קטנה.
  7. מבשלים על אש קטנה כ 40 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *