עוגיות בישקוטי מקמח כוסמין מלא 

את המתכון הבסיסי מצאתי ברשת,
שיניתי, שידרגתי והבראתי אותו,
וזה מה שיצא  עוגיות סוףףףףף 

בקערת מיקסר עם וו לישה –
2 כוסות חד"פ שתיה חמה קמח כוסמין מלא
שקית אבקת אפייה
1/2 כוס סוכר חום
כפית תמצית וניל
2 ביצים
100 מ"ל שמן קנולה בכבישה קרה (אפשרי 100 גרם חמאה)
מעט מלח
בערך כוס של שקדים, חמוציות ללא סוכר ותמרים שקצצתי קטן קטן.

אופן ההכנה:
ללוש הכל במיקסר עד ליצירת בצק אחיד.
ללוש מעט עם הידיים ולחלק את הבצק לשניים.
כל חלק ללוש לגליל ולהניח בתבנית, על נייר אפייה.
להכניב לתנור, 180 מעלות לחצי שעה.
להוציא מהתנור. לחתוך לפרוסות את הגלילים ולהניח את העוגיות על הצד.
להכניס לתנור לעוד 15 דקות, על 160 מעלות.
# מי שרוצה עוגיות קטנות יותר, יכולה לחלק את הבצק לשלושה גלילים.
יוצא מ ע ד ן