מצרכים:בצל חתוך לרצועות
כרוב לבן חתוך לרצועות
2-3 עגבניות חתוכות לקוביות
3 כפות רסק עגבניות
מלח, פלפל, פפריקה
אופן ההכנה:
- בסיר רחב (סוטאז'), מעט שמן זית ומוסיפים את הבצל. משחימים מעט.
- מוסיפים את הכרוב לתוך הסיר ומערבבים עם הבצל.
- מבשלים בערך 10 דקות, עד שהכרוב מוריד מעט מהנפח שלו.
- מוסיפים את קוביות העגבניה ומערבבים היטב.
- מוסיפים את רסק העגבניות ומתבלים במלח, פלפל ופפריקה אדומה.
- מערבבים היטב. ומעבירים לאש קטנה.
- מבשלים על אש קטנה כ 40 דקות.